Üdv! Youtube-ra töltöttem fel egy zenét és w. movie maker-rel hozzátettem 1 képet is, de a youtube kis lejátszó ablakában nem teljesben jeleníti meg.2 oldalt van 1 kis fekete sáv. Hogy tudom ezt megcsinálni, hogy teljes méretben legyen?
Ellenőrizd a képarányt ( 4:3,16:9 ) vagy a You Tube-on vagy a Movie Maker-ben.
Ha nem jött be,méretezd át a képet amit használni szeretnél.
Hirtelen ennyi jutott eszembe
A második válaszoló vagyok.
Látom az utólsó író nem vette a fáradságot,úgyhogy gondoltam megpróbálok én kezdeni valamit a képeddel.
Gondolom azóta már te is rájöttél hogy a képszerkesztésben kell a " nyújtás - döntés " százalékokat egy bizonyos megfelelő arányban elosztani.
Nekem feltöltve így néz ki
http://www.youtube.com/watch?v=gtYyu36qzTQ
Ez sem tökéletes mert nem bajlódtam vele sokat,az arányokat majd neked kell kitapasztalni hogy befedje a teljes képet.
Az általam átméretezett képet itt találod
Ja,és a Movie Maker-ben a képarányt állítsd PAL 16:9-re.
Remélem segítettem valamit
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Közben elkezdtem egy másik képet (1900x1200-as méret), és sikerült megcsinálni! :) 1 kicsi szépséghibája van csak az alján amikor youtuberól eltűnik a piros sáv. De szinte észre se vehető! Köszönöm még egyszer a segítséget!
Még annyit azért kérdeznék, hogy olyan program van, amivel úgy tudom átméretezni a képet, hogy beírom, hogy 2400x1344 és ekkorára méretezi át?(ez a pontos méret ami jó) Nincs kedvem se időm kikísérletezni minden külön méretű képnek a nagyságát.Ez is kb.4-5 órát vett igénybe, hogy sikerüljön
Biztos van olyan program,de szerintem nem kell letölteni programot hogy megcsináld.
Csak válszd ki a képedet, majd a jobb oldali gombbal kattints a " szerkesztés "-re. ( Ezt írtam az előző válaszban is )
Ha beléptél kattints a " kép "-re és " attribútumok ".
Nem 100% de szerintem itt is át tudod méretezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!