Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet az, hogy az én...

Hogy lehet az, hogy az én nevemben az én email címemről angol nyelvű levél megy több más címre?

Figyelt kérdés
Nem én küldöm őket. Elég ritka nevem van....
2011. jan. 6. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:
víusos vagy, illetve botneted van, de ez elég egyértelmű! keress egy megbízható vírusirtót, nyald át vele a gépet aztán ha sikerült kiirtani akkor változtasd meg a jelszavad az emaileden!
2011. jan. 6. 14:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Sajnos én nem értek hozzá ennyire. Mi az a botnet?

Vírusírtó van a gépemen.

2011. jan. 6. 14:50
 3/4 anonim ***** válasza:

akkor az a vírusirtó nem jó, vagy régi az adatbázisa! ez esetben érdemesebb egy teljes újra telepítés, és utána egy másik vírusirtóval pl: nod32 friss adatbázissal! szintén átnyalni az egész wincsesztert! jelszó csere, jah és általában mindenhol cseréld le a jelszavad!

a botnet az egy olyan vírus, ami ha megfertőz egyrészt spam-eket küld a gépedről, másrész mindenféle adatot gyűjt rólad jelszavakat meg ilyeneket, és ha épp bankártyás dolgokat művelsz akkor bizony azt is!!!

2011. jan. 6. 19:40
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi.
2011. jan. 11. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!