2Gb internet havi letölthetőség kb mit jelent, mennyit netezhetek ezért?
Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 10:31
1/6 anonim válasza:
2 Giga byte eseten letolthetsz 5 avi formatumu 45 perces filmet ami 367*5 MB mert kb 100 mega bytera meg jon 5 mega feltoltes is amit szinten szamlaz (ez a csomagkezelesre megy).Ha csak bongeszesre es telefonalasra hasznalod akkor kb 72 Mega byte 1 ora skype telefonalas a bongeszes meg attol fug miket nezegetsz a youtube nagyon gyorsan elviszi az adatforgalmat.Altalaban veve 2 GB eleg keves.
2/6 anonim válasza:
Telefonon, én aktívan netezek, Opera Minivel 500 megát nem tudok egy hónapban elhasználni. Ha nézném persze a youtube videókat akkor megenné gyorsan. Opera tömörít, így jóval kevesebb az adat. Napi 1 órát biztosan netezgetek.
3/6 anonim válasza:
Vegyük úgy ,hogy a 2G az 2000 Ft és ebből jönnek le a dolgok.
-1 mp3 kb 4 ft
-1 youtube videó 20 ft
-1 óra msn ezés 15
-félóra skype 35 (körül belül)
és így tovább
4/6 anonim válasza:
Ha modemes mobilnetet használsz, különösen úgy, hogy nem éred el a 3G hálózatot, akkor bőven elég! én gprs-en keresztül nem tudok 1 Gb-ig se elmenni :(
5/6 NoSleeping válasza:
Üdv!
Amennyiben csak és kizárólag Mobilról netezel, bőven elég! Ha számítógépről is akarod használni, és ott is csak böngészel, (tegyük azt napi 1-2 YouTube videó is benne van) akkor szűkösen elég. Ha letöltenél is akkor, nem elég :)
6/6 anonim válasza:
Én mindig azt mondtam az "üfinek" hogy a 2 GB szigorúan böngészésre ajánlott! Persze lehet filmet is tölteni (1-2 db) de ezt nem arra találták ki, és nem is éri meg. Figyelembe kell venni a hálózati lefedettséget is. Mert ha pl: 2G vagy 3G-s területen vagy és nem HSDPA, és egy videós oldalon akarsz böngészni, na azt felejtsd el. Összegezve; napi 1-2 óra böngészés (de nem youtube oldalak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!