Miért csinálja ezt az iwiw?
Figyelt kérdés
Pár órája hogy nem enged be.Pedig az email,és a jelszavamat is jól ütöm be a gépbe.Az írja ki hogy hibás email,vagy a jelszó.Már többször játsza velem ezt.rákattintottam az"elfelejtetted a jelszavad"ra és bepötyögtem az email címem hogy küldjenek jelszómodosítást de nem jött még semmi.Kb 3-4 órája van ez.Mást be enged,csak engem nem.Mit csináljak?2009. jan. 28. 22:51
1/8 anonim válasza:
engem se enged be kb 5 órája de nálam mostanság gyakran csinálja ezt...ráhagyom -.-
2/8 anonim válasza:
Az iwiw belépő oldalán alul van az, hogy elérhetőség, azon belül, hogy írjon nekünk. Szerintem tedd fel a kérdésed ott, hátha tud segíteni a szerkesztő!
3/8 A kérdező kommentje:
Feltettem nekik a kérdést.De az email-címemre sem jött még semmi!
2009. jan. 28. 23:34
4/8 anonim válasza:
nekem múltkor azér volt ilyen,me nagyon kicsit,de szakadozott a net..msn-en sem lehetett észreveni,szal tleg kicsit csak..sztem várjál,max. nem nézed meg egy napig,ki lehet bírni :)
5/8 A kérdező kommentje:
Barátom anyukáját beengedi,csak engem nem!:(!Azért várok!
2009. jan. 28. 23:58
6/8 A kérdező kommentje:
A jelszó emlékeztetőt sem küldi el az email címemre!Segítsetek!
2009. jan. 29. 00:11
7/8 anonim válasza:
És ugyan mi a lópikulát tudunk mi innen segíteni??? Törjük fel az oldalt, és keressük meg a profilod?
Ez azért kicsit agyrém.
Sem illetékességünk, sem lehetőségünk nincs arra, hogy ezt a problémát megoldjuk.
De hogy valami használhatót is mondjak: töröld az előzményeket, az ideiglenes internetfájlokat és a sütiket a számítógépről, azt utána próbáld meg.
8/8 anonim válasza:
Most már várd meg a levelet! (Az új jelszóhoz.)
A régivel biztos, hogy nem fog már beengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!