Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Le lehet valahogyan tiltani...

Le lehet valahogyan tiltani az iwiw-en a chat funkciót?

Figyelt kérdés
Nagyon idegesítő. Valamint tudja valaki, hogy a beszélgetéseket miért nem lehet bezárni, miért ugranak fel állandóan? Köszönöm
2011. jan. 5. 18:09
 1/3 anonim válasza:

Letiltani nem lehet,én még nem használtam egyszer sem,de az állapotodat tudod változtatni "elérhető/elfoglalt stb.."

Ott rámész arra,hogy nem látszik, és ennyi.

2011. jan. 7. 10:03
 2/3 anonim válasza:
És be lehet valahol állítani hogy az állapot mindig "nem látszik" legyen?szerintem az idegesítő hogy ha felmész,ráklikkelsz h "nem látszik" és lapozgatsz és minden új oldalon visszaugrik arra hogy "elérhető" és valaki mindig beszélgetést kezdeményez ha nem vagyok elég gyors és nem állítom át... és ezt minden egyes lapozásnál... ezt meg lehet oldani v.hogy?
2011. jan. 27. 19:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Firefoxhoz telepíteni kell az AdBlock Plus kiegészítőt.

A szűrendő címek közé be kell tenni a [link] címet, és kész is. Ettől kezdve folyamatosan csak "töltődöm..." állapotú lesz az iwiw chat.

Az AdBlock Plus az egyéb oldalak nagy részét is kellemesen reklámmentesíti. Amit magától nem szűr ki, kézzel be lehet állítgatni.

2011. márc. 13. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!