Miért nem sikerül a Silverlightot feltelepíteni?
mielőtt telepítené ezt írja ki: the feature you trying to uses is on a network resource that is unavailable
Click OK to try again, or enter an alternate path to a folder containing the installation package 'silverlight.msi' in the box below
leírná valaki részletesen h mit tegyek?
1. Ne installáld.
2. Ha ennek ellenére akarod, szedj le egy olyan verziót, ami teljesen letöltődik, tehát nem kell a telepítéshez net. Feltételezem, hogy ez a gond. Ha nem, akkor csak szimplán nem tud felmenni a netedre.
most raktam volna fel én is de amit a szoftverbázisról letöltöttem nem volt jó
aztán az rtlmost honlapján mikor néztem volna a videot előjött az üzenet hogy telepítéshez kattintsak oda
az már jó volt
off:
utolsó: leszedtem a linkedről, de az rtlmost is onnan tölti le, megpróbáltam feltenni de nem sikerült, ugyanazt írja ki mint a kérdezőnek, viszont a gépről leszedni se tudom mert megint ugyanazt a kis ablakot kapom mint telepítésnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!