Netszolgáltatót váltottunk, modemet lecserélték, új IP címet kaptunk. Kábeltévén jön a net. Két gép van rá kötve, a routter:D-Link Di-604. Az én gépem félóránként belassul, újra kell indítani a modemet, utána jó, de vajon miért?
Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 16:13
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi,elírtam a routtert kell újraindítani!
2009. jan. 27. 16:14
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem az a gyanúm,mikor a szerelő átírta az egyik itthoni gépen az IP címet,ott cseszett el valamit.A régi modemmel nem volt ilyen probléma.
2009. jan. 27. 16:15
3/5 anonim válasza:
nem akarom az ördögöt a falra festeni, de én ugyanilyen routerrel jártam hasonlóan, csak nálam nem volt semmiféle szolgáltatócsere.
Ebből az állapotból kb. 2 hét alatt jutott el a teljesen kukaérett állapotig.
Az új tp-link router tökéletesen megy azóta is.
4/5 A kérdező kommentje:
4-5 éve megy,akkor adták a szolgáltatómnál 12ezerért.Kissé sok,nem?
2009. jan. 27. 16:28
5/5 anonim válasza:
mi sok? a 4-5 év, vagy a 12 ezer?
hogy árban akkor ez miként állt, arra nem emlékszem, úgyhogy passz. Viszont 4-5 év alatt pont belemehetett annyi por, hogy mostanra megsültek az alkatrészek.
Az szerintem, hogy éppen most cseréltél szolgáltatót max. annyit nyomhat a latban, hogy megmozgattátok szerelés közben.
De ne legyen igazam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!