Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha nyitok egy új postafiókot,...

Ha nyitok egy új postafiókot, ismeretlen néven, akkor az akinek levelet küldök le tudja nyomozni, hogy ki vagyok én?

Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 19:01
 1/10 anonim válasza:

Nem, kivétel ha megadod egy saját e-mail címedet, amire a jelszót küldik,ha elfelejted!

Amúgy IP cím alapján igen, de gondolom, vagyis remélem, hogy nem valami komoly dologról van szó, mert csak akkor nyomozzák le az IP-t.!

2011. jan. 1. 19:40
 2/10 A kérdező kommentje:
nem, nem komoly. de könnyű lenyomozni azt az IP címet?
2011. jan. 2. 14:03
 3/10 anonim válasza:
30%
EGY SZÁMÍTÓGÉPZSENINEK IGEN.HA TÚL NAGY PROBLÉMÁT CSINÁLSZ(AMIBŐL FELJELENTÉS LESZ) AKKOR A RENDÖRSÉG HIPP HOPP LENYOMOZZA.DE HA CSAK EGY FIÚNAK/LÁNYNAK SZERETNÉL ÍRNI UGY HOGY NE TUDJA KI VAGY AKKOR CSAK ABBAN BIZZ HOGY NINCS SZÁMÍTÓGÉPZSENI ISMERŐSE.:)
2011. jan. 3. 18:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Akinek van egy kis esze az egy perc alatt rájön hogy te voltál, főleg mivel ennyire nincs fogalmad arról hogyan is működik ez a dolog.
2011. jan. 3. 19:15
 5/10 A kérdező kommentje:
mégis miből jönne rá???
2011. jan. 4. 15:34
 6/10 A kérdező kommentje:
és ha mondjuk rögtön azután h elküldtem a levelet törlöm az adott postafiókot akkor nem lehet lenyomozni? pl. egy számítógépzseni se tudná?
2011. jan. 4. 19:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Téged biztosan megtalálna, mert nem tudod hogy milyen módon zajlik a nyomkövetés és hogyan lehet félrevezetni a nyomkövetés szálait.

A hálózati kommunikáció közben (TCP/IP) minden kliens/szerver/átjáró címe átadásra kerül, így tudja a hálózat az adatcsomag célját megtalálni, a küldővel pedig egyeztetni hogy a folyamat közben nem sérültek-e az adatok (ha sérültek akkor a címzett nem tudja majd használni (olvasni). Ez tőled független, erre te nem tudsz hatni, mert ez a protokol része... így tud működni.

A levélfiók szervere pedig az adatokat akkor is megőrzi ha te törlöd a fiókot, mert előírja neki a törvény.

Képzeld csak el hogy a "terrorizmus elleni harc" nevében a törvény előírja a telefonos cégeknek, hogy a hívásinfókat és az SMS-eket és a cellaváltásokat, régebben három, egy ideje pedig (ha jól tudom) öt évig őrzzék meg. Igen a tiédet is... És akkor vajon az internetes zsiványkodás ellenőrzésére milyen dolgokat találhattak ki. Álmodban nem gondolnád....

2011. jan. 4. 19:59
 8/10 A kérdező kommentje:
és ha pl. egy internetkávézóban csinálok új postafiókot meg minden, akkor kit nyomoznak le? vagy hogy?
2011. jan. 5. 20:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Kisgyerek!

Nem az oviban vagy. Gondolhatnád, hogy nem viccből írta amiket írt. Veszélyes ostobaság amivel viccelődni akarsz és csak magadnak csinálsz bajt, mert lecsapják a kis buta fejedről a sapit!

Hidd már el nekünk, hogy megtalálnak ha akarnak!!!!

2011. jan. 6. 18:29
 10/10 A kérdező kommentje:

először is légy szíves és ne kisgyerekezz le. normális kérdést tettem fel, és normális választ szeretnék kapni rá. attól még, hogy nem értek a számítógépekhez nem vagyok kisgyerek és nem kell olyan stílusban írni, mintha egy óvodásnak írnád.

Azt szeretném megtudni, hogy hogy tudnak megtalálni akkor ha egy internetkávézóban nyitok új postafiókot, amit utána törlök is?

2011. jan. 6. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!