Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Rendszervisszálitást nem...

Egerecske kérdése:

Rendszervisszálitást nem tudok csinálni mert azt irja, haogy nem tudta kibontani a könyvtár eredeti példányát a visszálitási pontból. Hogyan tudom ezt a problémát megoldani?

Figyelt kérdés
Több visszálitási ponttot is probáltam,, az egész rendszert meg nem szeretném ujra tenni
2011. jan. 1. 03:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Trójai lehet a gépeden, az akadályozza meg. Futtass le Online virusirtót.

[link]

2011. jan. 2. 18:36
 2/8 A kérdező kommentje:

Megtettem amit mondtál tehát lefuttattam az online keresést,és talált is 2 darab szutykot, ezek törölve lettek.

Viszont továbbra is fenn áll a hiba h nem tudok rendszervisszaálitást csinálni.

Avast nem talált semmit!

Malwarebytes szintén semmit nem talált!

És végül lefuttattam az Emisoft termékét az a-squared free-t, és uyge ezen lepődtem meg h semmi találat.

Tudtommal ez az egyik leggobbak közt van.

Viszont van nekem egy msn remover nevü program, na ez talált valamit, ráadásul au online keresés után.

És ezt nem tudom törölni, vagyis nem tudja törölni az msn remover.

Én nem tudom h köze van e ahoz h nem tudok rendszervisszálitást csinálni. Ha mond valmit akkor ezt találta:

[link]

Tehát rendszerivisszálitást továbbra sem tudok csinálni.

2011. jan. 3. 05:04
 3/8 anonim ***** válasza:

MSN vírusirtó: [link]

Próbáld meg ezzel. Sajnos ha a rendszer-visszaállítás jelenleg nem kapcsolható ki, akkor visszaállítja a fertőzéseket is. Esetleg Csökkentett módban kikapcsolható. Amig fekete a monitor nyomogasd az F8-at, aztán Csökkentett mód.

2011. jan. 3. 23:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez beleásta magát a Windows-ba. Ha nem megy az eltávolítás, a legjobb lenne újratelepíteni.

[link]

2011. jan. 3. 23:08
 5/8 anonim ***** válasza:
2011. jan. 3. 23:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos ezek edig nem segitettek, de azért köszi. :)
2011. jan. 4. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Formázz. Rakd újra a Windows-t, itt már nem sokat lehet tenni.
2011. jan. 4. 21:18
 8/8 A kérdező kommentje:

ok, rendben

Köszi az infókat

2011. jan. 5. 03:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!