Firefox 4 beta8 lefagy indításnál. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Amikor elindítom a Firefox-t akkor nem tudok sehova se kattintani egyszerűen lefagy a program.
Rendszer: Win7 32bit
2010. dec. 30. 15:42
1/4 anonim válasza:
Ismered a beta szó jelentését?
Megmagyarázom: Amit ilyen jellel, vagy pedig alpha-val adnak ki, azok nem végleges, még készülőben lévő programok. Ezeket még nem a nagyközönségnek szánják, hanem csak néhány kiváncsi tesztelőnek.
A legtöbb amit tehetsz, hogy jelented a Mozillának a problémád, és a végleges verzióig valószínűleg kijavítják... Nem lepne meg, ha a problémádat egy kiegészítő okozná, mivel a Mozillánál sem hülyék, hogy egy működésképtelen valamit tárjanak a közönség elé... vagyis az azt tesztelni vágyók elé :D
2/4 anonim válasza:
Vannak béták, amelyek már majdnem véglegesek (RC), ezek azért már többnyire szélesebb körben is használhatók. Pl. az új LibreOffice.3.3.3. De a Firefox4 még biztosan hónapokig nem lesz végleges.
3/4 A kérdező kommentje:
Tudom mi az a béta és tudom hogy vannak hibái de az előző béták(1-6) tökéletesen mentek ez meg egyszerűen leáll. De akkor megvárom a következő verziót. (A fejlesztői rész miatt kell mert suliban programozást veszünk és tanév végén lesz egy vizsga amire össze kéne dobni egy működő verziót a FF4-re)
2010. dec. 31. 11:37
4/4 anonim válasza:
Én is leszedtem, mert fagyogatott, viszont a LibreOffice bétája majdnem tökéletesen fut. És persze ingyenes, mint az OpenOffice.org.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!