Cseten a saját nevemmel hivtak privát beszélgetésre, és ráadásul másodpercenként nyitodtak meg prvát beszélgetsések, nem győztem bezárni őket. Hogy létezik h a saját nevemmel irnak, és rengeteg bezélgetőablak nyilik meg?
Milyen cseten?
Egyébként vagy csak simán elromlott valami, vagy valaki direkt rádtámadt.
Ezen az oldalon történt
van ötlete valkinek? mert már egyre furább dolgokat látok , pl azt is , amikor a közös beszélgetésbe olyan gyorsan irnak , h egymásután ismétlődik ugyn az a mondat, de rohadt gyorsan, másodperceknént rengetegszer gördül le ugyn az az irás.
Ilyen gyorsan nem lehet irni, sőt még a szavak másolás beilszetés is lasu ehez képest.
Nem értem én ezeket, h ezek valmi trükök, vagy valami más.
Ötletek? Tippek?
ok ha virus fertőzés, akkor miért csak ott azon az oldalon csinálta? tudom h van olyan amikor több oldalt nyit meg a virus,, eygmás után gyorsan,,, de ez más,,,szerintem,,
futattam le viruskresővel a gépet , de semmi,, Avsatom van, nem bizti h a legjobb de nekem megfelel, melette van malwarebytes,, nem a free verzió, és néha lefutatom a a-squared free-t,,, van még valkinek ötlete h a fent irtak alpőján mitörtént a cset oldallal? vayg a gépemmel?
Még mindig csinálja?
De most megnéztem ezt a cset.hu-t (még sohasem voltam ott) és látom, hogy java-s. Úgyhogy talán próbáld meg ujrarakni a java-t:
Vagy próbáld meg másik böngészővel, Chrome-al vagy Opera-val, ha eddig Firefox-ot használtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!