Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért szabályozza le a router...

Edward Cullen ® kérdése:

Miért szabályozza le a router a letöltési sebességem?

Figyelt kérdés
Amikor be van dugva a router a gép és a modem közé , lekorlátozza a direkt letöltésem, csak 12 kB/sec al enged tölteni. Amikor közvetlenül a modemre kapcsolom a gépet, akkor rendesen tölt minden 135 kB/sec al, mert max ennyivel tud. Miért szabályozza le a router a sebességem? A youtube-videók is sokkal lassabban töltenek olyankor, szinte elig töltenek. Mit tudnék csinálni? Lassan ott tartok ,h kivágom a routert-az ablakon mert több kárt okoz mint hasznot.
2010. dec. 29. 00:16
 1/5 anonim ***** válasza:
régi a router? mert lehet elromlott benne valami.. miénk olyat csinált 2év után hogy ha kb 800kb/s felett töltöttem valamit akkor újraindult...
2010. dec. 29. 00:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Mert gonosz...

Egyébként nem látunk bele a configba, így elég nehéz megmondani az okát.

Lehet a QoS b@szakszik.

2010. dec. 29. 10:05
 3/5 anonim válasza:
QoS
2010. dec. 29. 11:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom ez már régen is bszkodott, megszakadt a kapcsolat , akk 1 fél napig nem jött vissza, utánna viszajött. Ezt most abbahagyta, de ha routeren keresztül internetezek nagyon lassú, a direkt letöltést is lekorlátozza 12 kB/sec-re. Nagyon idegesítő, régen am jó volt, szerintem a configba nem lett semmi elállítva.
2010. dec. 29. 12:20
 5/5 anonim válasza:
cseréld ki
2011. febr. 2. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!