T-mobile reklám zene? (nem a karácsonyi=D)
Figyelt kérdés
néztem a t-mobile honlapján is a reklámok között, kerestem youtubeon is, de nem találom azt a t-bobileos reklámot, amiben egy kutya ugrál a tv előtt, a gazdája röhög rajta, bejön egy csaj, megállítják a műsort és sétálni mennek... pedig a reklám végén ott van h le lehet tölteni a honlapról. SEGÍTSETEK SÜRGŐS!:S2010. dec. 28. 19:24
1/4 anonim válasza:
esetleg belinkelhetnéd a reklámot...
2/4 anonim válasza:
eze?
http://www.youtube.com/watch?v=zZxC8IUqc1M
"Írtam a T-Home-nak és kaptam rá választ:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük levelét.
A reklámfilmünkben hallható zenét kizárólag a reklámhoz használtuk fel, kereskedelmi forgalomba nem hozható.
Megértését köszönjük
Zene / Music: reklámhoz készített
ZENESZERZŐ: Vranik Krisztián
ÉNEK: Polgár Odett - Hey, little baby
Dal letöltése: [link]
3/4 A kérdező kommentje:
IMÁÁÁDLAAAK=) köszönöm szépen:D
2010. dec. 29. 19:53
4/4 anonim válasza:
szia!
mond hogy letöltötted anno, mert sajnos már nem lehet eltávolították, áhh pedig nekem nagyon kelllene!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!