Rendeltetek már az online-store.hu-ról?
én több helyen vásároltam már többféle terméket.
eddig minden rendben volt semmi se hiányzott minden időben megjött és a rendelt áron semmi extra díjakkal.
számítógép monitor vadháló mosógép stb stb.
nyugodtan lehet vásárolni már neten,
fizetni mindig utólag szállításkor kellett. soha se előre átutalással.
Boldog új évet...
Én még nem rendeltem tőlük, de tetszik az oldal. Az viszont óvatosságra int, hogy csak "virtuális" irodájuk van, ami a képen ugyan csilli-villi, de a valóságban nem létezik.
Erre utal az is, hogy ügyfélszolgálati telefonszámnak is egy mobilszám van megadva.
Szóval van még ezer webáruház rajtuk kívül, ha ilyen cuccokat szeretnél venni.
03-14 09:43 -kor írt bejegyzés: Ügyes húzás a konkurenciától. Nem zavar minket, Sőt örülünk neki, hogy számol velünk, figyelemreméltó a stílsa..
Az iroda létezik, és a valóságban is "csilli-villi". A mobilszám mellett pedig van vonalas szám is lehet érdeklődni nyugodtan! Ügyfélszolgálat:10:00 - 20:00 ig. ezért a mobil szám :-)).
Ígérjük, hogy csak erősíteni fogunk, jobbnál jobb cuccok és garantált visszatérítés (akár 365 nap elteltével ha nem használod). A rendelt termékeket másnap adjuk postára! Biztonságos fizetési lehetőségek CIB bank! Próbáljátok ki, jobb árakat adunk mint a "sokezer" áruház..
Minden jót kívánok! ONLINE-Store.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!