Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám megnézni a...

Hogyan tudnám megnézni a routerem wep key-ét anélkül, hogy belenyúlkálnék a setupjába?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:
a wep kódolás olyan régi, hogy a google legelső kínai törő exe találata is lazán visszafejti.
2010. dec. 27. 21:20
 2/6 A kérdező kommentje:
A pspmre szeretném beállítani a netet, és ahhoz kellene a routerem wepje, de nem tudom hogyan találhatnám meg, vagy hol. :S
2010. dec. 27. 21:22
 3/6 anonim válasza:

Webböngészőbe beírod hogy: 192.168.1.1

Ott beírod a felhasználónevet és a jelszót, ha még nem néztél föl a routered setupjába akkor a felhasználónév és a jelszó is az hogy " admin "( " jel nélkül)

Ha megvan akkor próbálj keresni egy olyan menüpontot hogy biztonság, vagy valami ilyesmi(ez router függő) és ott be tudod állítani illetve meg tudod nézni az aktuális jelszót.

Remélem segítettem!

GoogleIT

2010. dec. 27. 21:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Sikerült bejutnom a setupba az admin admin segítségével, de a security menüpontban sem tudom megnézni a wep keyt... :S
2010. dec. 27. 21:44
 5/6 anonim válasza:

Hogy érted azt hogy nem tudod megnézni? Ha lehet akkor küldj róla egy képet!

GoogleIT

2010. dec. 27. 21:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, mostmár sikerült :)))
2010. dec. 27. 22:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!