Msn-hez létezik-e olyan program amivel megnézhetem a másik ismerős beszélgetését? Tudom nem szép csak hát muszáj.
Fizikálisan hozzáférsz a pc-hez, amiről az msn üziket + szeretnéd tekinteni?
Írd le körvonalakban a szitut, mihez férsz hozzá, mi érdekelne?
Kicsi trójai, kicsi keylogger és meg is vagy (:
Majd még biztos külön erre való progikat fognak gyártani, nem? A barátnődet meg kérdezd meg. A legfontosabb az, hogy megbízz benne.. te meg nyomozni akarsz utána. Hát gáz vagy..
Sztem nem vagy olyan gáz,előfordul az az életben, hogy ilyen eszközökhöz is kell nyulni.
Tehát, 1x legalább le kell utaznod szegedre , az általam ismert tuti módszer miatt és ott kb max 2p-et a PC-hez kell férned egyedül.Utána mindent fogsz tudni,Titkos mail fiókjait jelszóstól ,összes weboldalt amit megjelenít a gépen ,belépési kódokkal , stb... .
de mindez csak közvetlen hozzáférés utján lehetséges az általam ismert módszer szerint.Irj ha ez vhogy kivitelezhető.
Egyébként csak akkor lehet beállitani h mentse a beszélgetéseket ha ö van bejelentkezve?
Magában a messenger programban nem lehet vhol?
Ill. ha én a sajátommal bejelentkezek az ö gépén és beállitom a mentést,csak az enyémet fogja menteni vagy az övét is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!