Nem akarja telepiteni a mobilnetemet:/?
Figyelt kérdés
bedugom a vodafonos usb modemet de nem akarja feltelepiteni
egyszerüen bedugom bejelőli hogy csatlakoztatam de telepiteni nem akarja és azt jelzi hogy üres!!
egyszer sikerült de kibe lépet hol jelezte hogy install azt kiislépet azt megint és megint kilépet:S a pendrivét felismeri szal csatlakozási probléma nincs asztali gépem felismeri de a laptop nem akarja mi a probléma?
2010. dec. 24. 22:04
11/13 anonim válasza:
K3565 vagy K3765 a stick típusa? (HUAWEI gyártja mind a kettőt).
12/13 A kérdező kommentje:
hát figyu havertol kaptam és ő xp használta gond nélkül és elv win 7 en nem is szabadna futnia:D
2010. dec. 29. 01:58
13/13 anonim válasza:
Aha, szóval kaptad. Értem. Ha bevinnéd egy Vodafone márkaboltba, lecserélik rajta a két telepítő szoftvert és utána újra feltelepíted, akkor működne. De ha nem a tied, csak úgy kaptad (egy ilyen eszköz 10 ezret ér), akkor nem tudom, mit lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!