Melyik a jobb az IWIW vagy a FACEBOOK?
Figyelt kérdés
én a FÉSZBUK-RA szavazok!!!!!!!!!!2010. dec. 23. 11:06
11/21 anonim válasza:
face a legjobb.
iwiw akar face-re hasonlítani
myvip meg úgy, ahogy van, nagy sz*r
12/21 anonim válasza:
Egyáltalán ez miért jó?
Am a Facbook az kevésbé szar.(A története stb miatt... Ugye most lepontoztok? :( )
13/21 anonim válasza:
Az iwiw wlőbb volt, mint a facebook, de szerintem mind a 2 egy rakás ... Aki csak ezen keresztűl tartja a kapcsolatot másokkal, egy szánalmas szerencsétlen.
14/21 anonim válasza:
IWIW: teljesen hazavágták, alig lehet belépni, lassú, ördög tudja, miféle böngészőre optimalizálták, mert Firefox-szal nem hajlandó normálisan működni. Vissza gomb pl. nem működik benne.
17/21 MolotovPunk válasza:
IWIW re szavazok én is.Facebook sokkal veszélyesebb.
Az egész világ látja az adatlapod.
14-16 éves körökben a face nagy divat ratyi trendi lett.
Az a vicces,hogy már több éve létezik a f osbuk és hirtelen most lett felkapott dolog ez.Face,olyan mint a dizsi,majd kinövöd.Pár év múlva az is uncsi lesz már,higgyétek el nekem :D
18/21 anonim válasza:
Rémhír és pánik: március 15-től megszűnik a Face. Sokan már gyászoltak. Egyébként ma már az IWIW külsőleg is nagyon hasonlit a Fecebookra, sokak őszinte bánatára.
19/21 MolotovPunk válasza:
Egyáltalán nem érdekelne,ha megszűnne a facebook.
Nagyon kártékony oldal.
20/21 anonim válasza:
Facebook a király, mindenkit megtalálsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!