Mi történt a SKYPE-pal?
Sziasztok!
Nekem is tegnap este óta elment a skype-om,állandóan próbál csatlakozni,de hol bejelentkezik,hol nem!! Vagyis inkább úgy mondom,hogy be jelentkezik,de próbál kapcsolódni..tehát a partnereket,meg a képemet lehet látni,de a kapcsolati állapotomnál forog az a két nyíl,hogy kapcsolódni próbál! Aztán néha elérhető vagyok,néha meg ismét forog!! :(
Hát jó lenne,ha megjavítanák,mert az msn-emet letiltották már vagy egy hete,mert valami nyavaját találtak rajta,most meg ez nem akar kapcsolódni,hát kész vagyok ezektől már!!! :D :(
Az első kivételével köszönöm a válaszokat! (Neki is köszönöm a fáradozását, csak a válasza egyáltalán nem volt hasznos. Imádom az ilyen kényelmes megoldásokat. Sajnos a hivatkozásból sem derült ki semmi.)
Utolsónak: Akkor Te még "szerencsésebb" vagy, nekem csak pörög a két kék nyíl. Tegnap legalább még annyit hazudott, hogy hibás a jelszó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!