Ha rákattintok egy linkre, üres oldalt ad ki! Miért? Mit tegyek?
történnek ilyen dolgok, pl, ha az about blankra hivatkozik valaki, vagy egy üres lapra.
Esetleg vírusod van.
Légyszíves fejtsd ki:
Mire kattintasz, mi nyílik meg, mit mutat.
Pl. Az MSN-en kapok egy linket, rákattintok, megnyílik a Firefox portable verzió és a címsorban ezt írja ki: about:blank
Szóval ilyesmit várunk tőled.
Igen, tudom, ráfér egy újratelepítés. De addig is... és különben is, akkor sem kéne ilyet csinálnia! És csak a Mozilla!(És nem igazán szeretnék megválni tőle!)
Szóval:
Ott egy hivatkozás,(www.blablabla....) rákattintok, megjeleníti az új lapot, névtelenül, üresen. Akkor vagyok igazán bajban, ha nincs feltüntetve a link hovatartozása, hanem csak annyi, hogy pl. itt (ez kiemelve) jelentkezhetsz.
Érhető voltam? vagy még mindig nem? Köszönöm, hogy segítetek!
Az eredeti problémád nem oldja meg, de jobb gombbal kattints a linkre/hivatkozásra, és a menüből válaszd a 'hivatkozás címének másolása' pontot, majd azt illeszd be.
Amúgy a böngészőt újratenni kb 5 perc.
Könnyen lehet kártevő is, de én már adtam tippet ellene...És az se baj, ha ezt nem kártevő okozza, egy takarítás sose árt...
Előttem írták, hogy tedd újra a Firefoxot - azt is megpróbálhatod.
Amúgy ha nincs ott a hivatkozás címe, csak egy szó van kiemelve -> jobb egérgomb - hivatkozás címének másolása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!