Youtube-on miért vannak letiltva egyes videók?
Figyelt kérdés
Amikor például rákattintok egy zenére akkor kiirja, hogy ''ez és ez a Sony tulajdonában van. hazájában le van tiltva'' Úgy fel tud idegesíteni, hogy le tudnám tépni magamról a ruhát. Felfogom, hogy lehet youtube-ról letölteni, de akkor miért van officialvideo music? Azt is ugyanúgy le lehet tölteni... Illetve más videókat meg nem tiltanak le. Olyan érdekes... Miért? :'-(2010. dec. 20. 19:31
1/2 anonim válasza:
Amennyire én tudom,youtube-on 3 okból tíltanak le videókat:
1.a feltöltő,regisztrációhoz kötötte a videó megtekintését,vagyis csak youtube-on regisztrált tagok nézhetik meg,ez alapból érvényes a 18+ videókra
2.a videó tartalma az adott országban szabály sértő,ezért abból az adott országból nem tekinthető meg
3.a videó tartalma szerzői jogokat,jogszabályt sért,ezért bannolva lett
Általában egy videó klip 1001x fel van töltve youtube-ra szóval nem hiszem hogy a ruhát le kellene ráncigálnod magadról ha pont az első feltöltés amit meg akarsz nézni nem indul xD
Csinálj egy videót róla amint youtube-on nem indul egy videó és letéped a ruhád az idegtől..Tuti siker lenne LOL
2/2 A kérdező kommentje:
Tegnap is... Zenélgetek youtube-ról. Rákattintok a következőre. Szerzői okok miatt tiltva. Na jóvan. Akkor egy másik számra. Az is. Megint egy másikra. Az is. Megint. Az is. Na mégegyre. Az is. Ekkor felidegesedtem... Akkor miért nem tiltják le 1001-szer a videót? Egy videó letiltásával mit érnek el? Annyit biztos, hogy ideges lesz tőle az ember.
2010. dec. 21. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!