SOS! Melyik a legjobb fájlmegosztó oldal? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szeretnék egy iso fájlt feltenni ami 1.3 Gb. Melyik az az oldal ahova ezt feltudom tenni egyben?2010. dec. 20. 19:04
1/4 anonim válasza:
Ekkora méretben legfeljebb torrentként tudod, vagy ftp-re rakni. A tárhelyek átlagosan 100-200 megabájtos fájlokat engednek megosztani, annál nagyobbakat csak darabolva tudod feltölteni.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
regisztráció nélkül max fájl méret 500MB
Ingyenes regisztrációval 200Gb tárhely max fájl méret 2Gb
Előfizetéssel korlátlan tárhely és korlátlan méretben tölthetsz fel fájlokat
Letöltésre személy szerint nekem ez az abszolút kedvencem,mert gyors,stabil és előfizetés nélkül is kevésbé korlátozza a letöltések számát és sebességét mint más fájlmegosztók...
Feltöltésre is szerintem elég kedvező az ajánlata azokhoz viszonyítva amiket néztem
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!