Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Itthon a lakásban van már egy...

Itthon a lakásban van már egy internet szerelve, lehet-e még egy úgy, hogy külön névre szóljon? Milyen, és mennyibe kerül kb?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy diplomamunkán dolgozom, államvizsga előtt állok, informatikus leszek, dolgozom napközben, de kaptam megbízást más munkára is, amit itthoni gépemen csinálnék, és ezekhez szükségem lenne internetre, de itthon annyi a zűr a családban, hogy állandóan akadozik a netkapcsolat, és ebbe a család néhány tagjának a keze is benne van. Munkából tudnék egy olcsóbbat fizetni, bár túl sokat nem keresek, de azt a pénzt rászánnám, mert a net a fentebb írtak miatt fontos, részben ezzel is pénzt keresek. A szobámon kívül nem lehet internet csatlakozó, szóval a szobámon belül kellene valahogy megoldani, mert most a nappaliból jön routerbe.
2009. jan. 22. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez aranyos. Informatikus leszel, és ezt tőlünk kérdezed.:) Üzleti akadálya biztosan nincs, szerintem bármelyik cég ad nektek akár öt különböző névre is előfizetést. Hogy egyetlen telefonvonalon működhet-e több ADSL, ahhoz meg te értesz jobban. Ha esetleg nem, még mindig szereltethetsz be kábelnetet vagy olyat, ami mobilvonalon keresztül működik.
2009. jan. 22. 20:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, hogy egy háztartáson belül a szolgáltatók ezzel hogy állnak? Mert azt viszont nem tanítják a suliban. Azt tudom, hogy technikailag megoldható, de mi van a szolgáltatókkal?
2009. jan. 22. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:
A szolgáltatók tapsolni fognak örömükben, hogy többet akartok fizetni nekik.
2009. jan. 22. 21:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem izgatna a dolog, ha nem cirkuszolna a család folyton, pont államvizsga előtt.
2009. jan. 22. 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a lakásba csak egy telefonkábel jön be. Így egy másik internethez, ami teljesen különálló ettől, egy új érpár kellene. Néz körbe, elérhető-e nálatok a kábelnet, vagy a upc internetje. Ha jóba vagy a szomszéddal és náluk nincs internet vagy nincs annyira kihasználva, mint nálatok, akkor egyezz meg vele, hogy te fizeted, de hozzájuk kössék be a netet, amit aztán te, kábelen vagy wifin áthozol a saját szobádba.
2009. jan. 23. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!