Van még olyan, akinek nem tetszik az "új" iwiw?
Tudom, csak meg kell szokni, de szerintem jobb lett volna, ha úgy hagyják, ahogy volt. Főleg a képeknél lett rosszabb, az albumok már csak oldalt jönnek be egy kis sávban, el sem lehet olvasni a nevüket, eddig szépen, nagyban jöttek be középen. :(
Az meg a másik, hogy kezd nagyon hasonlítani a Facebookra. Nem utálom azt sem, fent is vagyok rajta, de miért kell mindig mindent valami máshoz hasonlítani? Szerintem az iwiw úgy volt jó, ahogy volt.
Vélemény?:)
El lettek mérve az arányok. Ha megnyitsz egy képet, az most is akkora ablakban jelenik meg, mint az előző verzióban. Mégis olyan elrendezés van körülötte hogy kisebbnek látszik.
Az adatok megjelenési helye iszonyatosan kicsi lett, kb. 30 karakterenként törik a sor. Aki nagyon sok adatot ír be, annak egy hosszú és vékony oszlopból álló adatlapja lesz. Körülötte végig az oldal 85%-a viszont üres.
Csak képpel tudnám pontosan illusztrálni, ezen gyűjtöttem össze hogy mi nem tökéletes. De az jól látszik hogy mennyire rossz a helykihasználtság.
Szerintem jól nézki,könnyen kezelhető...Azzal pedig nincs bajom hogy a facebookra kezd hasonlítani,ha már a fejlesztők úgy döntöttek hogy koppintanak,inkább legyen facebook klón mint MyVip.A MyVip-et nagyon utálom,főleg a sok reklám miatt.Ha már van egy kis üres hely az oldalon,azonnal be csapnak egy reklámot oda,nehogy üres legyen,ha pedig elfogy a hely,akkor felugró ablakokat meg bannereket csinálnak a reklámoknak..Annó,szó szerint az oldal felét egy hatalmas reklám banner foglalta el...
Szóval inkább legyen ilyen szép,letisztult,barátságos mégha koppintás is.
Persze egyet értek,jobb lett volna ha megtartják a régit,esetleg csináltak volna hozzá egy új theme-t.
De ha a "piac" ezt igényli,akkor nincs mit tenni:(
szörnyű.. ha csinálna valaki egy kezdeményezést hogy pl
"vissza régi iwiw" én tuti csatlakoznék és sokan mások is szerintem...
Már csináltak ilyen klubot iwiwen, de nem tudom mi értelme. Lehet hogy demokrácia van, de nem fognak mindent csak azért visszacsinálni mert sokan nem akarják az újítást elfogadni.
Azért is felesleges ilyen mozgalmakat indítani, vagy belépni, mert világosan leír mindent a felhasználói szabályzat. Ha valaki nem fogadja el az újítást, akkor joga van nem belépni az oldalra. Ha viszont bejelentkezett, azzal automatikusan elfogad minden adatkezelési, biztonsági és egyéb szabályokat, köztük az üzemeltetőknek azt a jogát, hogy szabadon megváltoztathatják a funkciókat vagy kinézetet.
Tehát aki belép az oldalra, már elfogadja ami történik. Aki nem fogadja el, az ne lépjen be. Fura hogy valakiben felmerül, hogy egy ekkora oldal majd visszafelé fog haladni és nem előre a fejlesztések felé. Főleg úgy, hogy eddig az volt a baj hogy miért nincsenek új dolgok benne. Most itt az új, az a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!