Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Iwiwen a keresésnél már nem...

Iwiwen a keresésnél már nem lehet beállítani a települést?

Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
de belehet...ott van a összetett keresésnél egy olyan hogy részletes szűrő ott lehet még további adatokat megadni
2010. dec. 18. 15:32
 2/7 anonim válasza:
A részletes szűrőnél olyan van, h. cím. De ha beírom oda a várost, akkor nem ad ki semmit. Olyat nem találok, ami régen volt, h. ki lehetett a listából választani a települést. Akkor hogyan keressek?
2010. dec. 20. 13:32
 3/7 anonim válasza:
Nálam olyat csinál, h. látom, h. 4 oldalon vannak keresési találatok, de csak az 1. oldalt tudom megnézni, a többi üres.
2010. dec. 20. 13:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Én se találom a települést! Lehet vak vagyok. De ha rámegyek a keresésre, csak a név, nem, kor, ilyesmi jön be. Aztán ha rámegyek a részletes szűrőre, akkor is csak az elérhetőséggel meg a munkahely/iskolával bővül. Lakhelyet én sehol se látok. Ez az új iwiw így elég gáz, a régi jobb volt!!
2010. dec. 20. 13:57
 5/7 anonim válasza:
A facebook-ot akarják utánozni szerintem, de nekem is elég fura ez az új.
2010. dec. 20. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Az elég gáz ha nem működik..én még nem próbáltam a lakhely szerinti keresést úgyh nemtudom konkrtéan működik e csak azt h belehet írni tobábbra is.Én nemtudom miértleme volt ennek elég gyermeteg volt ennyire leutűnozni ráadásul ilyen gagyin...vagy lehet egy ócska trükk h vándoroljanak át az emberek a fészbukra :D
2010. dec. 20. 17:10
 7/7 anonim ***** válasza:
tönkretették az egész oldalt nem hiszem hogy túl gyakran fognak felmenni az emberek ezek után..
2010. dec. 20. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!