Facebookon az azonosítóhoz írtam a jelszavam is. Mit lehet ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
Úgy van elmentve, hogy email-cím, plusz jelszó, ebből ki lehet találni, hogy az a jelszavam. Mit lehet ez ellen tenni, hogy eltűnjön? Előzmények törlése nem jött be...2010. dec. 18. 14:41
1/6 anonim válasza:
Explorert vagy mozillát használsz?
2/6 anonim válasza:
Mozillánál Eszközök - Beállítások - Biztonság - Mentett jelszavak. Ott tudod kitörölni.
Explorernél: Eszközök - Internetbeállítás - Tartalom - Automatikus kiegészítés - Jelszavak törlése.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen, megnéztem, és tényleg jó lenne, ha a jelszavat mentettem volna, de én az azonosítóhoz írtam a jelszavat...
amúgy Explorert
2010. dec. 18. 15:45
4/6 A kérdező kommentje:
azaz dehogyis, Firefoxot használok, nem Explorert, bocs
2010. dec. 18. 15:46
5/6 anonim válasza:
A jelszótörlésnél a kettőt törli egyszerre. Na mindegy, gondolom már, hogy mi lehet a baj. A Firefox az a Mozilla. Akkor még azt csináld meg, hogy Eszközök - Beállítások - Adatvédelem - felső sorban a legördülő menüből a Firefox "egyéni beállításokat használ...", ha arra állítod, akkor alatta lesz olyan, hogy "keresőmezők és űrlapmezők előzményeinek törlése". Az elől vedd ki a pipát.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
Igen, a Firefox a Mozilla. :D
2010. dec. 18. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!