Eltűntek az előzmények. Mozilla-t használok. Hogyan
tudnám visszavarázsolni?
Figyelt kérdés
Karácsony előtt a párom valahogy eltüntette. (nem direkt, magyar az egész gép és gőze nincs hozzá) Valamit csak tuti megnyomott. Most meg be kell pötyögnöm mindig mindent, ami eddig felugrott + no előzmények.
Egy csaj, aki nem szőke, de ebben a témakörben még a hidrogén mellett is világítok...
Szóval csak légyszi szájbarágósan.
Köszi :o)
2009. jan. 22. 11:57
1/7 anonim válasza:
Én a kedvenc oldalaim felveszem könyvjelzőnek. Ezt úgy tudod, hogy amikor a megfelelő oldalon vagy a Könyvjelző menüt megnyitva a lenyíló panelen választod a "Oldal hozzáadása..." opciót, majd ha akarod átnevezed a bejövő ablakban neked könnyen megjegyezhetőnek és OK. Legközelebb, ha lenyitod a könyvjelző menüt, ott fogod látni ennek az oldalnak a hivatkozását, csak kattintasz rajta, és már meg is nyitja az oldalt. Annyi könyvjelzőt veszel fel, amennyit csak akarsz, és el is tudod menteni ezeket a könyvjelzőket...újratelepítésnél jól jö, mert csak be kell tölteni a böngészőbe, és ismét látható lesz az összes...
2009. jan. 22. 12:07
2/7 A kérdező kommentje:
köszi, jó fej vagy :o))))) ezt a funkciót eddig is használtam, de én az előzményeimet szeretném elsősorban...
2009. jan. 22. 12:11
3/7 anonim válasza:
Ezt csak azért írtam, mivel az "Előzmények törlése" opció választásával, azok már nem hozhatók vissza...
2009. jan. 22. 12:23
4/7 A kérdező kommentje:
na az világos. csak az nem, hogy oké, amik törölve lettek azok törölve vannak... De hogy hogyan jönnek az előzmények megint majd össze... tudod, hogy úgy, hogy mondjuk most szörfingelek a neten és akkor pápám, már holnap azt látom, hogy ma merre szörfingeltem?
Hogy beírom pl: gyak... és a görgősorban rögtön megjelenik a gyakorikerdesek.hu....
Nekem az a gondom hogy az elözmények és a könyvjelzők is eltüntek és még hozzáadni se lehet probálltam ujratelepiteni a mozzilát de nincs eredmény lécci aki tud segitsen
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!