Az iWiW új külseje, elrendezése kinek tetszik? =S
Figyelt kérdés
Valami katasztrófa szerintem, oké, hogy újítanak, de nem kellett volna a portál használóit megkérdezni, hogy mi felhasználók mit akarunk?2010. dec. 17. 12:31
1/7 anonim válasza:
Előtted kérdeztem ugyanezt :))
"Én, hogy őszinte legyek, egyáltalán nem vagyok elragadtatva. Látszik, hogy próbálnának felzárkózni a Facebookhoz, meg újat adni az embereknek, de inkább utánzásnak és erőltetettnek tűnik. Semmi egyedi gondolat nincs benne.
Jobb lett volna békén hagyni, és nem kapkodni vele, hanem megtervezni rendesen."
2/7 anonim válasza:
Nálam még lassabb lett, mint volt. Felléptem kb. 2 percre, és ki is léptem. Mikor a képeimre kattintottam, behozta az ismerősök nem rég feltöltött képeit. Úgyhogy innentől még ritkábban fogok iwiw-ezni, mint eddig. Mondjuk heti 1x belépek megnézni, van-e új üzenetem. Amúgy már Facebook-os maradok, ott legalább csak a szűkebb (és legközelebbi) baráti köröm van fent.
3/7 anonim válasza:
jaaaj most néztem meg, totál facebook-koppintás....
4/7 Cory Rose válasza:
Láttam róla képeket, nekem is facebook-copynak tűnik, egyébként meg nem iwiwezek már néhány éve, szóval nem is érdekel igazán.
5/7 anonim válasza:
borzalmas :( nekem amúgy sincsen facebookom, az új iwiwet nem tudom kezelni,pedig ez volt a kedvenc oldalam.
6/7 anonim válasza:
Nagyon nem tetszik,régebben jobb volt,mondjuk tegnap... =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!