TeszVesz-Vatera fiókösszevonás sikerült már valakinek? (a lényeg lent)
Én már az este elindítottam a fiók összevonást. Jött is az értesítő, hogy mindkét email címemre érkezett levélben lévő linkre kattintsak rá, és akkor tudom folytatni az összevonást. A nevem a két helyen ugyanaz volt, csak az egyiken nagy betűvel kezdődött, a jelszavak egyeztek, így nem kaptam se _t se _v kiegészítést, szóval csak össze szeretném vonni.
Ahogy folytattam, előjött egy választási lehetőség, hogy melyik nevem akarom megtartani, vagy megadok egy harmadikat. Megadtam egy teljesen újat, bár hasonló a régiekhez.
OK, elfogadták, majd jön értesítő üzenet hogy kész van, és pár órát vehet igénybe. A vége felé majd nem lehet belépni a régi jelszóval sem. Ez eddig OK.
Namost éjfél óta jópár óra eltelt, és még mindig nincs összevonva, és be is tudtam lépni a régi jelszóval.
A LÉNYEG:
Ha én most szeretnék vásárolni, azt megtehetem így, a régi nevemen, és majd lehet, hogy holnap már össze lesz vonva, akkor nem kavar ez be az eladó és a közöttem levő "kapcsolatba"?
Nem merek licitálni addig, amíg nem kapok megnyugtató választ, vagy meg nem történik az összevonás.
Aki már összevonatta a fiókjait, van, akinek már sikeres és használni is tudja?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ma délutánra meglett az egyesítés, amire licitáltam, vagy kérdeztem, ott mindenhol átváltott az új nevemre.
Csak azért írtam le, hogy ha esetleg mást is érdekel...:)
Bár itt választ nem kaptam, már nem is várok .. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!