Melyik a legjobb aukciós oldal?
Sziasztok, én évek óta használom az aukciós oldalakat - teszvesz, vatera - eddig ez a 2 ami bejött, és rendszeresen használom is, mind vételre és eladásra. Most ajánlottak egy új oldalt: www.bidlicit.com de még nem igazán értem, hogyan kell használni és miért jó ez az oldal. Csak azt látom, hogy sokan licitálnak, és mindenhol azt olvasom, nagyon megbízható oldal.
Valakinek van esetleg tapasztalata/ ismeri már az oldalt, esetleg használta is?
Köszönöm előre is a válaszokat!:)
Szia! Én is nemrég ismerkedtem meg vele. Nekem tetszik, már vettem bideket is. Terméket még sajnos nem sikerült elvinnem, de nem adom fel a reményt. :)
Viszont engem az érdekelne, hogy mennyi idő alatt küldik ki a terméket...
Nem túl bonyolult a használata sztem. Leírom pár szóban:
Bejelentkezel, aztán licitálsz amire szeretnél.:) 1 licitálás, 1 kreditbe/bidbe kerül. Addig kell licitálnod, míg az óra el nem éri a 00.00.00 értéket. Ha eléri és nem jött új licitálás, akkor tied a terméket, ha viszont érkezett (felül licitál téged), akkor újra elkezd visszafele számolni az óra, általában 10mp-ről. A lényeg, hogy aki utolsóként üti le, azé lesz végleg a termék. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!