Hogyan készítsek videót movie makerrel?
Figyelt kérdés
Mark Földre tévedt angyal címü zenéjéhez szeretnék készíteni videót egy lányról akit szeretek. Segítenétek egy picit nekem ebben? Csak nagyjából értek a movie maker videó készítőhöz úgy hogy ha tudtok pár jó ötletet irjátok meg nekem. Jöhet egy-két vers is ha tudtok ajánlani és még bármi egyéb ami eszetekbe jut!2010. dec. 15. 17:31
1/1 anonim válasza:
1.: az ötlet sztem enyhén szólva nem az igazi :P de most tényleg ebbe mi a jó ?:P ink vidd el vacsorázni sétálni vagy vmi :P a kabát átadós trükk működik mióta létezik kabát :P örök zöld /barna / piros kabátja válogatja :P
de amúgy MMel speckó vidit nem igazán lehet készíteni csak időzíteni kell jól és kész azt az idősávon pár újranézéssel megteheted a MM effektek naon gyengék én ink nem is raknék bele bár én am se szeretem az effekteket
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!