Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan készítsek videót movie...

Hogyan készítsek videót movie makerrel?

Figyelt kérdés
Mark Földre tévedt angyal címü zenéjéhez szeretnék készíteni videót egy lányról akit szeretek. Segítenétek egy picit nekem ebben? Csak nagyjából értek a movie maker videó készítőhöz úgy hogy ha tudtok pár jó ötletet irjátok meg nekem. Jöhet egy-két vers is ha tudtok ajánlani és még bármi egyéb ami eszetekbe jut!
2010. dec. 15. 17:31
 1/1 anonim válasza:

1.: az ötlet sztem enyhén szólva nem az igazi :P de most tényleg ebbe mi a jó ?:P ink vidd el vacsorázni sétálni vagy vmi :P a kabát átadós trükk működik mióta létezik kabát :P örök zöld /barna / piros kabátja válogatja :P

de amúgy MMel speckó vidit nem igazán lehet készíteni csak időzíteni kell jól és kész azt az idősávon pár újranézéssel megteheted a MM effektek naon gyengék én ink nem is raknék bele bár én am se szeretem az effekteket

19F

2010. dec. 15. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!