Melyik az az oldal, ahol a legújabb zeneszámokat találom? Ha nem is tölthetem le (bár így még jobb volna), de legalább a címeket megtudhatom. Van ilyen oldal? Melyik az?
Ilyen mai zeneszámokra gondolok, tudjátok a friss, amerikai "sztárok" zenéire gondolok.
Előre is köszi
Hát ha pl nézel viva tv-t. Vagy a hazai viva tv-n van ilyen amerikai meg mindenféle ranglista, ott fel van sorolva.
De hozzánk olyan 2-3 hónapos késéssel jutnak el amúgy a számok...
vivatv.hu-n is megtalálod a viva chart show listát is pl azon is vannak új dalok felsorolva. Nem mind külföldi, de van az is.
Én mást sajnos nem tudok. Nézelődj a neten mtv oldalán pl.
Letöltésre ajánlom a limewire nevű programot googleval keress rá és magyarul is le tudod tölteni.
Ha klip-et akarsz nézni akkor pedig a youtube.com.
Köszi a válaszokat, nagyon köszönöm, nem vagyok én hálátlan, csaképp őn arra gondoltam hogy ne én kelljen beírjam a zeneszám címét, sorakoztassa nekem az újakat.
Elsőnek: Tudom van a viva TV de sajna mi nem fogjuk :( Ezért vlmi más ötlet esetleg???
Köszönöm
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Én se nézem a vivát, csak a neten nézem meg a listát néha.
De most új pl: Britney Spears _ Circus
Pink - Sober
Beyoncé - Single Ladies
Leona Lewis - Run
ezek ilyen kis pop zenék, de meg lehet hallgatni :) én most ezeket hallom mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!