A Facebookon hol állítom be hogy milyen nyelveket beszélek?
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 15:10
1/5 anonim válasza:
Menüből kiválasztod az "Adatlap"-ot, ott a neved alatt fel vannak sorolva a már megadott adatok. A felsorolás végén ott van az "Adatlap módosítása". Arra katt és azon az oldalon adhatod meg a beszélt nyelveket.
2/5 A kérdező kommentje:
hát odáig eljutottam de azon belül továbbra sem találom. tudom most jön a lehülyézés de inkább mondd meg hogy a adatlap szerkesztésen belül mégis melyik rubrikában lehet mert sehol nem találom. NEM az ADATLAP NYELVÉT szeretném megváltoztatni, hanem az ismert nyelvek listáját.
2010. dec. 13. 17:35
4/5 A kérdező kommentje:
ezeken a helyeken vagyok de nem szerepel nekem ilyen kategória hopgy "nyelvek"
2010. dec. 13. 18:02
5/5 anonim válasza:
Hát ez érdekes. Hogy miért nem jelenik meg azt nem tudom.
De a nyelveken kívül minden más látszik?
Esetleg próbáld meg, hogy azon az oldalon kitöltesz minden adatot. Bár kétlem, hogy ez feltétele lenne a beszélt nyelv megadásához.
Még arra tudok tippelni, hogy böngésző rosszul jeleníti meg az oldalt vagy pedig le lett tiltva pl adblock-kal az a mező.
Próbáld meg másik böngészőben megnézni az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!