Ha safftag vagyok egy torrentoldalon akkor razziákon van valami közöm a dolgokhoz?
Figyelt kérdés
Saff tag vagyok egy torrent oldalon és ha "razzia van" akkor engem börtönbe vihetnek meg fizetnem is kell hogyha csak az otthoni gépemen töltögetej,nem árulom a letöltött filmeket stb nem játszom lá másoknak, engem csak kineveztek az oldalon lévő segítségekért.stb. ?2010. dec. 11. 17:06
1/5 anonim válasza:
a bűncselekmény elősegítése is bűncselekménynek számít.
ugyanúgy ülsz mint a többiek.
3/5 A kérdező kommentje:
Tulaj mondta hogy ha razzia van kikapcsolja a trackert. És elviszi a balhét és állítólag nem találnak meg hát hogy ? Egy sima felhasználó nem látja az adatlapomon az ip-címem akkor a rendőrség hogy tudná meg?
2010. dec. 11. 17:13
4/5 anonim válasza:
Ha ennyire félsz búj proxi mögé...
5/5 vagyokakilehetek válasza:
vagy mondj le...
ha ennyire rinyálsz
Boldog Karácsonyt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!