Járt már vki gmail-el úgy, hogy letiltották a belépését, mert vki jogtalanul hozzáfért a fiókjához?
ma reggel kaptam egy figyelmeztetést, hogy vki jogtalanul hozzá fért a fiókomhoz tegnap este 19 kor , Kínából .
Ma már nem enged a jelszavammal belépni a gmail, azt kéri adjam meg a telefonszámomat amelyre ellenőrző kódot küldenek és úgy tudom csak használni már a fiókom ! vki járt már így ?
így még nem, de rendszeresen ijesztget a gmail, hogy ilyesmi előfordulhat és használjak másodlagos mail címet, ellenőrző kérdést, stb. mert ezek használatával könnyen újra hozzáférhetek a fiókomhoz.
üdv, HajDoktor
hát ez az, hogy meglep engem is, mert évek óta használom és semmi problémám nem volt a gmail-el ! Nem regisztrálok sehova azzal az email címmel , szóval fogalmam sincs mi ez az egész !
és miért pont csak telefonszámon lehet rendezni az újbóli használatát a fióknak ezt meg végképp nem értem !:S
megoldódott a problémám ! köszi a kommenteket ! végül kaptam sms ellenőrző kódot és sikeresen be tudtam lépni ! várnom kellett egy negyed órát, mire megküldték a kódot , de sikerült !
további szép napot mindenkinek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!