A szolgáltató (upc, digi) kinek adhatja ki ip cimemet? Meddig őrzi meg ezeket az adatokat? Sok idő mig pl. a rendőrségnek odaadja ezeket az adatokat? Vagy pár perc?
Figyelt kérdés
érdekelne hogy az internetszolgáltatóm tudja e hogy én belépek egy freemail.-es postafiokba, vagy ezt csak a freemail tudja?2010. dec. 9. 21:13
1/5 anonim válasza:
Direkt nem tudja, azaz nem mutatja nekik állandóan, de ha a rendörség megkérdezni, akkor igen hamar meg tudja kerestetni a szolgáltató.
2/5 anonim válasza:
A szolgáltató nem törődik veled. Ha a rendőrség kikéri, neki köteles kiadni. Önként miért tenne ilyent? Csúnyán beszéltél?
3/5 A kérdező kommentje:
warez,, vajon hány hónapra. évre visszamenőleg vannak meg a szolgáltatónál ezek az adatok? jelen esetben az ip cimem és hogy itt és itt jártam.
Az hogy beléptem egy freemailes postafiokba azt az internet szolgáltató tudja vagy a freemail szolgáltató? a freemail szolgáltató meddig őriz meg ilyen adatokat hány honapra évre visszamenőleg átnéztem az ASZF-t de sehol se találtam
2010. dec. 9. 22:05
4/5 Vérgibbon válasza:
A rendőrségnek nem köteles kiadni, csak bírósági végzésre. Az internet szolgáltatód pedig 90 napig köteles raktározni,ha dinamikus IP címed van. Ha fix az IP címed akkor is 90 nap, de ebben az esetben felesleges mivel mindig az a címed.
5/5 A kérdező kommentje:
koszi
2010. dec. 9. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!