Mekkora a GYAKORLATI külömbség az 1 és a 2 mbit/sec. Sebesség között?
Koromból adódóan nem vagyok egy nagy internet-zabáló.Olvasgatok,tartom a kapcsolatot az ismerősökkel,családdal,ilyesmi.Filmet évi 5-6-t töltök,régi zenéket is ritkán.
Megkerestek a szolgáltatótól,hogy megduplázhatom a sebességet,de 1 év hűséget kell vállalni,az ár u.az.
/invitel ADSL/.
Mit ajánlotok? /nem szívesen vállalom a hűségidőt/. Bezzeg netet nem adnak vezetékes telefon nélkül,nincs is készülékem. Nálunk nincs kábel kiépítve.
47/F
Köszi ! Igazából nincs szükségem/jelenleg/ a sebességre.
Csak"ingyen" van.
Viszont ha bármikor jön egy számomra is értékelhető akció,akkor ha szabad vagyok,rámozdulhatok.
Hát, én is ilyesmi akcióban növeltem a netemet, csak nem 1ről 2re, hanem 1ről 4re...és érezhető a sebesség már ennél is, nem csak 15Mbitnél... Persze relatív sokat is töltök le, de ha csak azt nézem,h a Youtube videók csak a legritkább esetben szaggatnak nem úgy mint a szomszédnál, akkor már jó vagyok.
Írtad, h csak olvasgatsz, hát...ha nincs teledobálva az oldal képekkel meg flash animációkkal, akkor szerencsés vagy, ha meg nem, akkor kicsit vársz, kapcsolattartásnál csak akkor lenne értelme nagyobb netre váltani, ha viszonylag sok fájlt is küldenél. Egyébként a célnak tökéletesen megfelel az ami most van sztem.
Ha olyan net érdekel, amihez nem kell telefon, akkor nézz körül a csupaszADSL piacon :) főleg,h most nem köt a hűségidő... -> [link]
Köszönet a segítő mondatokért!
Holnap be is megyek az Invitelhez,(Szeged),Ott ugyan is azzal "ráznak le" mindenkit,hogy csak vez.telefonnal együtt lehet netem.
Vezetékes telefont utoljára egy éve használtam,akkor még ingyen hív(hat)tam a UPC 4jegyű számát---NEM kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!