Hogyan tudom megoldani, hogy egyszerre legyen netem (UPC-s) az asztali gépemen is és a laptopomon is? Mi kell hozzá?
Állítólag nem ment, amikor a telepítés után a számteches srác be akarta állítani, vagyos azt mondta, nem lehet, csak valami routerrel. Ez igaz? És akkor abból milyen típus kell pontosan és mennyibe kerül?
köszi
Szerintem is a legjobb megoldás ilyenre a router.
értem, köszönom , de szal NEM EGYSZERRE akarom őket használni !!
így is kell router ??? nem lehet ki-be dugdosni ugyan azt az egy kábelt ? ?
na de várj ... ez most komoly??
csak mert én nem értek hozzá abszolút, na de pont ezért kérdeztem, hiszen akkro nem veszek routert, ugyanis tehát nekem egyszerre nem kell a kettő működése, csak leírom a problémám röviden:
aki itt volt beállítani, azt mondta nekem, hogy a szolgáltató egy konkrét gép fizikai címéhez rendeli a jogosultságot, és ezen működik, na de ha én ezt átállítom (állítólag) a laptopra, azaz azon jelentkezek be jelszóval, akkor utána nem fog működni, ha visszadugom a nagy , asztali gépbe ...
ez most igaz vagy nem igaz ??
mert ha csak annyi, hogy átdugom, akkor már csinálom is, na csak az elmondottak miatt nem merem, nehogy aztán egy netem se legyen ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!