Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom megoldani, hogy...

Hogyan tudom megoldani, hogy egyszerre legyen netem (UPC-s) az asztali gépemen is és a laptopomon is? Mi kell hozzá?

Figyelt kérdés

Állítólag nem ment, amikor a telepítés után a számteches srác be akarta állítani, vagyos azt mondta, nem lehet, csak valami routerrel. Ez igaz? És akkor abból milyen típus kell pontosan és mennyibe kerül?

köszi

2010. dec. 8. 11:26
 1/10 anonim válasza:
Igen ehhez router kell!!Az ára változó.Ja és még kell hozzá 2 db kábel,amit bedugsz a routerbe,aztán az egyik kábelt a laptopotba,a másikat a pc-be
2010. dec. 8. 11:50
 2/10 anonim válasza:
Arra azért számíts, hogy a sávszélesség is megoszlik, és nem feltétlen egyenlő arányban.
2010. dec. 8. 12:04
 3/10 A kérdező kommentje:
értem köszi, de és egy ilyen mennyibe kerül? na meg milyen kábel kell hozzá? van annak valami speckó neve?
2010. dec. 8. 12:12
 4/10 anonim ***** válasza:
2010. dec. 8. 12:33
 5/10 anonim ***** válasza:
2kábel az párszázforint, router minőségtől és tudástól függően 5ezer forinttól felfele. Érdemes vmi jobbat venni, mert a gagyik nem igazán tudnak rendesen sávszélt megosztani, ha vki tölt akkor a játék már lagol is.
2010. dec. 8. 13:03
 6/10 A kérdező kommentje:
de figy, ez akkor is kell nekem, ha végül is egyszerre sosem akarom a 2-őt használni, szal ha átdugdosom egyikből amásikba a bejövő kábelt router nélkül, az akkor úgy nem megoldható? valami fizikai IP cím miatt azt hallottam h nem,, na de nem volt biztos ebben az illető. lényeg h ugyan az a kábel tehát 2 gép között nem váltogatható ? mert végül is a legfőbb cél csak h az éjjeli töltésekre a laptopot hagynám ... kb ennyi
2010. dec. 8. 15:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is a legjobb megoldás ilyenre a router.

[link]

2010. dec. 8. 18:32
 8/10 A kérdező kommentje:

értem, köszönom , de szal NEM EGYSZERRE akarom őket használni !!

így is kell router ??? nem lehet ki-be dugdosni ugyan azt az egy kábelt ? ?

2010. dec. 8. 19:44
 9/10 anonim ***** válasza:
De lehet... csak nem tesz jót a csatlakozó aljzatnak
2010. dec. 9. 00:12
 10/10 A kérdező kommentje:

na de várj ... ez most komoly??

csak mert én nem értek hozzá abszolút, na de pont ezért kérdeztem, hiszen akkro nem veszek routert, ugyanis tehát nekem egyszerre nem kell a kettő működése, csak leírom a problémám röviden:

aki itt volt beállítani, azt mondta nekem, hogy a szolgáltató egy konkrét gép fizikai címéhez rendeli a jogosultságot, és ezen működik, na de ha én ezt átállítom (állítólag) a laptopra, azaz azon jelentkezek be jelszóval, akkor utána nem fog működni, ha visszadugom a nagy , asztali gépbe ...

ez most igaz vagy nem igaz ??

mert ha csak annyi, hogy átdugom, akkor már csinálom is, na csak az elmondottak miatt nem merem, nehogy aztán egy netem se legyen ...

2010. dec. 9. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!