Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért CSAK NEKEM nem tölti be...

Miért CSAK NEKEM nem tölti be ezt az oldalt: www.freeze.com?

Figyelt kérdés
Megkérdeztem több embert is, hogy nekik betölti-e és senkinek nem volt gondja, kivéve nekem, bármit csinálok sehogy sem akarja betölteni. Pedig több mint 1 éve innen töltöttem le egy animált hátteret amin esik a hó, direkt karácsonykor szoktam azt használni (a neve: 3D christmas cottage animated wallpaper) de mivel ez az oldal most nekem nem működik, ezért a háttér sem (mondjuk ezt sem értem). Letiltottam a vírusírtóm és tűzfalam is de úgy sem volt jó. Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm a hasznos és értelmes válaszokat!
2010. dec. 7. 16:16
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
itt a link: www.freeze.com
2010. dec. 7. 16:17
 2/13 vagyokakilehetek ***** válasza:

pedig betölti a FIREFOX simán..

[link]

itt egy kép róla..

[link]

Boldog Karácsonyt..

2010. dec. 9. 20:13
 3/13 A kérdező kommentje:

de pont az a bajom, hogy csak nekem nem tölti be, én is megkérdeztem pár embert és mindenki azt mondta, hogy neki jó... csak nekem nem:/ mindig ezt kapom:

A kapcsolódás sikertelen

A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) www.freeze.com helyen lévő kiszolgálóval.

* A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár

perc múlva.

* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati

kapcsolatát.

* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a

Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.

nem tudod vajon ez mitől lehet?? csak velem volt ilyen, én vagyok az egyetlen a földön akivel ilyen megesett?? Azért köszi, neked is boldog karácsonyt:)

2010. dec. 9. 21:05
 4/13 vagyokakilehetek ***** válasza:
tűzfalban vagy internet secutity programban vagy a böngésződ beállításánál nem tiltottad le az oldalt??
2010. dec. 9. 21:27
 5/13 A kérdező kommentje:
már próbáltam úgy is megnézni az oldalt, hogy kikapcsoltam a vírusírtót és a tűzfalat is de úgy sem volt jó:/ nekem is ez jutott eszembe, hogy valami blokkolja, de nem tudom hogy ezeken kívül mi más tudná blokkolni..:/
2010. dec. 9. 21:35
 6/13 A kérdező kommentje:
JA és 3 féle böngészővel néztem, és egyiknél sem jön be (ie, google chrome, firefox)...
2010. dec. 9. 21:42
 7/13 vagyokakilehetek ***** válasza:

akkor passz részemről megállt a tudomány....

így távolról. lehet ha ott ülne az ember a gép előtt rájönne az okára...

Boldog Karácsonyt

2010. dec. 9. 21:57
 8/13 A kérdező kommentje:
hát igen, sajnos már én is feladtam:/ pedig olyan szép volt az a karácsonyi háttér amin hullik a hó...:( de mivel az oldal nem jön be, a háttér se működik, amit onnan töltöttem kb egy éve (mondjuk ezt se nagyon értem):/ de köszi, hogy segíteni próbáltál!:) Boldog Karácsonyt neked és szeretteidnek ^^
2010. dec. 9. 22:23
 9/13 anonim ***** válasza:

Néha nálam a firefox szokott ilyet csinálni,olyankor le szoktam hagyni hogy "www." és működik.Próbáld meg csak így.

freeze.com

Ha nem megy és a tűzfalad sem blokkolja akkor még próbáld meg törölni az előzményeket ha nem szoktad:

Eszközök/személyes adatok törlése.

Ott állítsd be hogy törölje a böngészési,keresési előzményeket,bejelentkezési adatokat,sütiket..stb.Szóval mindent..Ha ezt meg csináltad és utána sem tölti be,akkor valszeg a net szolgáltatódnál van a hiba...Előfordul néha hogy egyes szerverekkel,egyes netszolgáltatók egyszerűen nem tudnak kommunikálni valami okból.

Más tippem sajna nincs.

Esetleg még próbáld meg azt hogy letöltesz egy Live CD-s Linux-ot és meg próbálod azon..A linux betölt a lemezről,általában Mozilla alapból van hozzá..Próbáld ki hogy azon keresztül be jön-e az oldal..Ha nem,akkor 100% hogy a net szolgáltatód.

2010. dec. 9. 22:33
 10/13 A kérdező kommentje:
próbáltam mindkét féleképp beírni (freeze.com és www.freeze.com) mindhárom böngészőbe, de így sem volt jó. Az előzményeket szoktam törölni, de most is megtettem, de semmi. :( Mondjuk észrevettem egy furcsa dolgoz Internet Explorer-ben, amikor beírom neki a címet (mindkétféleképp) elkezd "szaggatni" a böngésző vagy hogy is mondjam, de nem történik semmi, nem tölti be. És mikor elkezdtem nyomogatni a 'vissza' gombot, egyszer csak egy ilyen linket írt ki a címsorban: "res://ieframe.dll/dnserror.htm" ez jelent valamit? A segítséget köszi, mindkettőtöknek! (Linux-al nem mernék próbálkozni, nem vagyok valami nagy gép szakértő sajnos, még a végén elrontanék valamit:/)
2010. dec. 9. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!