Kicsi a hard-om. Mennyi ideig kell seedelni a torrenteket pl. a dark-angelen, hogy ki tudjam torolni anelkul hogy kiloknenek? Meg kezdo vagyok.
Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 11:42
1/8 bp1985 válasza:
Gondolom van egy arány, ami alá nem mehetsz. Ha ez az arányod megvan, akkor már nem feltétlenül kell, bár nemárt. Nekem ezért van 2 gépem, az egyik a rendes, a másik a torrentezősöm. Felraktam rá egy win2003-at, és az egész nap megy.
2/8 A kérdező kommentje:
Az aranyom 1.400.Mellette egy smile.Az akkor jot jelent?torolhetek legallabb kettot?
2010. dec. 7. 12:04
3/8 anonim válasza:
Oldalanként változó, de általában 0.8 arányig kell seedelni, de ha 1.00 azaz 100%-ig visszaseedelted nyugodtan törölheted.
Az oldalakról 0.4 arány alatt szoktak kizárni.
4/8 anonim válasza:
Nézd meg a kliensben, melyiket töltötted vissza 1.00 arányig, azokat nyugodtan leállíthatod, törölheted.
Az oldal szabályzatában nézd meg, van ahol az egyes torrenteket is 100%-ig vagy egy bizonyos ideig seedelni kell, van ahol csak az összarány számít.
Az 1.4 az jó aránynak számít. (majdnem másfélszer annyit töltöttél vissza mint amennyit le)
5/8 A kérdező kommentje:
Az ahol azt irja ratio?Az az arany?
2011. febr. 10. 17:29
6/8 anonim válasza:
jó a min 6 óra kötelező
ha az megvan akkor törölheted
7/8 A kérdező kommentje:
Kosz szepen utolso,igazan nem ertek en mar ven fejjel ezekhez az aranyokhoz:)))
2011. febr. 10. 19:10
8/8 anonim válasza:
Azért irtam :)
mert ugye ha nincs letöltő nincs arány javulás sem,
de ha megvan a 6 óra vagy több nem fognak szólni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!