Mi az a blog? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
A blog egy weboldalhoz hasonló, naplószerü formában, de sokkal egyszerübb kezelni, naponta frissiteni,a kommenteket kezelni.
Miért csinálják? Te miért beszélgetsz! Hogy információt adj és kapj.
A legjobb blogok már nagy befolyással vannak a vásárlásra is, ezért értékük és az oldalon elhelyezett reklámokból a bevételük is jelentös! (némelyiket már egy külön csapat, szerkeszti!)
Tartalom szerint több fajta blog van.
A Techblogok sok érdekes és jó dolgot irnak, pár példa
utazást leiró
játék
de vannak főzéssel, gyerekneveléssel, stb foglalkozó blogok is
és a net szemét
Létezik énblog, ahol a saját életem irom le (habár ezek engem sem igazán érdekelnek :)),van akinek szüksége van a problémái gondjai "kiirására", és talán a hozzászólásokban még segítséget is talál. Az olvasók meg rájönnek nem csak nekik vannak gondjaik.
Azt mondod kit érdekel más ömlengése? Mégis, könyvben rengetegen olvassák Terézanyú szenvelgéseit, vagy a Twilight filmben Bella nyüglödését.
Érdekes, engem azok sem érdekelnek:-) Ennél jobb ízlésem van irodalom terén:-)
Nem azért írtam ki a kérdést, hogy egymást piszkáljuk, hanem mert tényleg kíváncsi voltam, hogy mi ez a dolog.Köszi a netcímeket, majd átnézegetem őket.
10:35 vagyok
Nem piszkálni akartalak, távol áll tőlem, ha ezt érezted, elnézést.
A blog elönye a weblappal szemben a könnyü kezelhetöség, és a napi frissítés, postolás egyszerüsége, a hozzászólások lehetősége, kezelése. (sokszor a hozzászólások érdekesebbek, mint a cikk :))
A téma és a stilus már a bloggertöl függ.
Itt válogathatsz
ui.
Énblog
Sokszor a problémák kibeszélése, elmondása is sokat segít, ráadásul mindezt anonim módon... erre jó az énblog.
Nem is szokták sokáig irni, a lelkesedés hamar, pár hónap alatt elszáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!