Mi lehet a gond az internetkapcsolattal? (kifejtve lenntebb)
Próbálom egyszerűen megfogalmazni a problémát:
van 2 gépünk. Routerrel osztjuk meg a netet. Az egyik gép vezetéken, közvetlenül kapja, a másik viszont vezeték nélkül (úgymond "összeszedi a levegőből"). Ez eddig működött is. Tegnap kicseréltük a routert, és azóta semmi.:S Nem tudom, mivel lehet a gond. A vezetékesen továbbra is van net. A másik azt írja, kiváló jelerősség, van küldött adat egy csomó. Fogadott semmi, pedig minden jól van csatlakoztatva, az eszköz használatban van, és engedélyezve. Mégsem értem, mi lehet a gond. Fogadott adat szinte a nullával egyenlő.:S Pedig maximum a jelerősség, és a router ikonja is zöld, elvileg jó. Az IP cím automatikusra van állítva.
Hát ehhez most speciel nincs hangulatom, bocsi.:S
Szóval, aki érdemben hozzá tud szólni, annak megköszönném.:)
Csak mint "amatőr" mondom.
Én a második gépen - a vezeték nélkülin- lefuttatnám a hálózat létrehozási varázslót, hát ha mégsem "látja" az új routert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!