Ha letöltök egy torrent file-t egy torrentes oldalról, és ha ezt a file-t átküldöm haveromnak, és ő szedi így le az adott filmet vagy zenét stb, akkor az az én arányomnál számolódik ugyanúgy?
Figyelt kérdés
Hozzáteszem, ez egy olyan oldal, ami meghívásos, tehát "csak úgy" nem tölthet róla akárki, és fent vagyok rajta, de haverom nem, viszont kellett neki pár dolog onnan.2009. jan. 17. 22:56
1/2 anonim válasza:
Igen.Az ilyen oldalakon azt írják,hogy úgyse tud más tölteni a torrent fájlokkal,csak akihez az acc tartozik.Mi is kipróbáltuk haverommal.Átküldtem neki egy torrentfájlt,amit az én accommal szedtem le,ráadásul egy olyan oldalról,ahol ő nem is tag.Ő megnyitotta utorrenttel.Simán tudta használni.Nem igaz,hogy visszadobja a tracker.Viszont ugyanúgy számolta,mintha én töltögettem volna.Valószínűleg amikor leszedtem a torrentfájlt,akkor azt vmilyen úton-módon megjelölte,hogy az enyém.Csak ezt tudom elképzelni.Nem hiszem,hogy ip alapján működne,hisz az oldalra bárhonnan be tudok jelentkezni.Egyébként is egye több a dinamikus ip.Úgyhogy lehet ilyet csinálni,de a taracker annak számolja a letöltést,akinek az accjából le lett szedve a torrentfájl.
2/2 aTeE válasza:
Igen a te aranyodbol vesz le mivel a te passkeyed szerepel a torrentben !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!