Vaterán egy személy 2 felhasználónévvel?
Sziasztok!
Vaterán lehet 2 felhasználó névvel regisztrálni? Azaz mind a 2 felhasználó névnek ugyan az a bankszámlaszáma stb. Azt tudom, hogy ha 1 személy licitálgat a saját termékeire, csak más felh.névvel akkor tiltás van, de ha nem, akkor is belekötnek h 2x van fent az ember??
(Már fent vagyok egy névvel, de azon csak egy bizonyos termékcsoportot árusítok, és akarok egy másikat is csinálni, amin mást szeretnék.)
A válaszokat előre is köszönöm!
Nem lehet, ezt szűrik.
Másik telószám kell.
szerintem simán lehet.
mivelhogy teszem fel te az "X" árut árulod az asszonyod meg a "Y" árut de a számlátok attól még lehet ugyan az hiszen egy kasszából éltek...
de ha írsz nekik egy emailt biztos megmondják...
mellesleg ezt találtam ott...
Két felhasználónevem van melyik lesz ellenőrzött?
Egy felhasználónévhez egy emailcím egy telefonszám egy bankszámlaszám tartozhat. Máshoz nem tartozhatnak ezen adatok. Ha esetlegesen egy bankszámláról több utalás több ügyfélkóddal érkezik akkor az a felhasználó kapja meg a teljes jogú státuszt akinél az ellenőrzés előbb megtörtént. Ezután a bankszámlaszám az adott felhasználóhoz lesz rendelve és minden további felhasználó aki ezt a bankszámlaszámot adja meg üzenetet kap, hogy ez a bankszámlaszám már más felhasználóhoz tartozik. Egy bankszámlaszámról csak egyszer utaljon!
A további felhasználóneveknek más bankszámlaszámot kell használniuk és erről kell az ellenőrzést elvégeztetniük ha eladni akarnak a Vatera piacterén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!