Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van az, hogy belépnék a...

Miért van az, hogy belépnék a routerem cimére a beállitásokhoz, de azt irja ki hogy a lap nem található?

Figyelt kérdés

Se a 192.168.1.1, se a 0.1, se a 2.1 végződésű nem segit.és igy a laptopron csatlakozik wifivel, mégsincs net rajta.A routerewm Movimiento márkáju(?).A Futtatás/cmd/ipconfig nál is amit kiad IP cimet azzal selép be.Már Reseteltemis routert, mégsem jo, pedig legelőször jo volt csak még valamit állitani kéne h legyen net, de ugye nemtudok belépni.

Valami segitég ?

2010. dec. 2. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha azt írja, hogy lap nem található (404-es hiba) az gáz, mert akkor az IP jó, és a routerrel van a gáz. Ha nem jó az ip, akkor timeoutol vagy azt írja hogy nem tud csatlakozni a kiszolgálóhoz.

Próbáld úgy resetelni, hogy 10 másodpercig nyomva tartod a reset gombot, elvileg az törli a beállításokat.

2010. dec. 2. 21:43
 2/4 A kérdező kommentje:
ugy reseteltem, sokáig nyomtam, tudom h nem csak egyszer kell kicsit megnyomni...má ezzelis probálkoztam..ezért kérdeztem meg :S
2010. dec. 2. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem találtam hozzá default adatokat, nincs az alján egy matrica, hogy mi az alapcíme? És milyen címet kapsz? Mi az alapértelmezett átjáród? (többnyire a router címe...)
2010. dec. 2. 22:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Néha az is elég ,hogy a routerből kihúzzuk az utp kábelt és egy másik lukba áttesszük.
2010. dec. 3. 04:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!