Facebook-on ha egy személyt úgymond "letiltok" hogy nm láthatja a képeimet ezt ő is tudja? (kap valamilyen értesítőt róla? )
Figyelt kérdés
Jha és esetleg ha vki tudna rá megoldást: olyat lehet beállítani facen-n h pl. van x mennyiségű profilképem és y mennyiségú megosztott kép(amin engem bejelöltek)...és azt h lehet beállítani h a profilképeimet és a megosztott képeimet is mindenki lássa de a megosztott képek közül et nem! a többit igen...képre szabottan lehet iet csinálni?2010. dec. 2. 15:55
1/3 anonim válasza:
Hát én nem értettem...
Írd le értelmesen!
2/3 anonim válasza:
én se nagyon értem, de egy ilyen közösségi oldalon sztem ne akarj totkoskodni ... ha már felteszel magadról képeket, akkor válogasd meg, hogy ne legyen baj, ha azokat brki látja
a letiltást pedig a letiltott fél látja, igen !!
3/3 A kérdező kommentje:
Nem írom le mert nemtudok fogalmazni:D Meg meg megoldottam :) Köszii =)
2010. dec. 2. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!