Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi az msn-en a szkript?...

Mi az msn-en a szkript? Szkriptek meg ilyesmi?

Figyelt kérdés

Msn-en alul a beszélgetésbe ottvannak a hangulatjelek,animációk,rezgő figyelmeztető,hangklip,betűszínek,SZKRIPTEK,meg ilyesmi de mi az a szript??? rákattintottam kiírta hogy további hasznos új funkciók a messengerbe. Új szkriptek letöltése...nade mi az é mire jóó??? előre is köccönöm a válaszokat!

syasztok: lurci-durci XP

2009. jan. 16. 21:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Valaki???Könyörgöm valaki írjon!!! *_*
2009. jan. 16. 21:50
 2/8 A kérdező kommentje:

Júúúúj...bocsánat véletlen az egyéb kérdésekbe írtam!!

légyszi írjon valaki! :(:(

2009. jan. 16. 22:07
 3/8 anonim ***** válasza:

én vagyok,akinek irtál a közösségi oldallal kapcsolatban :P :)

sajnos nem hiszem,h. tudom,mert megnéztem ott alul,h. mik vannak.hát van a hangulatjel,animáció,rezgés,hangklip,betűszin,még valami hátteres szin vagy mi :S és az utolsó,hogy ahol irkálsz abban az ablakban milyen kép legyne..akármilyet tehetsz,de sztem nem az a szkript

2009. jan. 16. 22:19
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm azért a választ.csak addig nem nagyon szeretném letölteni ameddig nem tudom mi az..:)
2009. jan. 16. 22:21
 5/8 anonim ***** válasza:

újra én: nem hiszem,h. nagyon hasznosak :S sajnos :

[link]

[link]

nézd át googlen :S

2009. jan. 16. 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:

megint én :

max : uninstalálod,nem vészes :)

2009. jan. 16. 22:22
 7/8 A kérdező kommentje:
akááár....:) köszi a válaszokat most elleszek egy darabig :D
2009. jan. 16. 22:23
 8/8 anonim ***** válasza:
A szkriptek --kis mini alkalmazások amit ha beépítesz az msnbe akkor plusz funkciókhoz juthatsz --pl hogy a winampon hallgatott zenéid látszódjanak , vagy dátumot és pontos idő jelenjen meg a személyes üzenet helyett. És ezen kívűl még egy csomó mindent rakhatsz fel ..
2009. jan. 17. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!