Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt a nettel?

Mi történt a nettel?

Figyelt kérdés
Web'n Walk stick-et cseréltem, a kártya maradt benne ugyan az, csak a tok lett másik, este feltelepítettem az egyik gépre, működött is, ma reggel viszont már csak teljesen üres kezdőoldalakt hoz be a Firefox! Akármit ütök be a keresőbe, jobb alsó sarokban látni, hogy betölt valamit, de csak egy egy tök üres, fehér lap lesz belőle! Semmit sem állítottam el a Mozzillában, a Sticket látja a Win, hibátlanak írja.........................Most felraktam a másik gépemre is -ugyan az az oprendszer, ugyanazok aszoftverek, itt meg működik! Nem értem..............
2010. nov. 30. 06:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Akkor legalább 2 dolgot megtudhattál ebből :

- 1, a stick az jó .

- 2, az "egyik" gépnél van a gond.

2010. nov. 30. 07:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Hm........megfejtettem! Ha hátulsó usb-be dugom, működik rendesen! Ez oprendszer-szoftver hiba lehet, vagy alaplap betegség?
2010. nov. 30. 08:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Ügyi vagy ,grat.

Általában azt szokták javasolni , hogy egy eszközt ( jelen esetben az usb sticket ) mindig ugyanabba a lukba dugjunk.

2010. nov. 30. 08:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Ugyanabba dugtam, mégsem működött..............okostojás!
2010. nov. 30. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyedül én próbáltam neked segíteni ,és a köszönöm helyett a végén még le is okostojásozol. Érdemes volt válaszolnom ,köszönöm neked .
2010. dec. 1. 04:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat! Félreértelmeztem leveled hangsúlyát! nehéz dolog ez a levelezés mimika és hanglejtések nélkül...............:P
2010. dec. 8. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!