Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit jelent, ha ezt írja ki,...

Mit jelent, ha ezt írja ki, amikor ellenőrizni akarom a portomat? Értelmezné ezt valaki nekem?

Figyelt kérdés
Error! Port 32374 does not appear to be open. Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent. Com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter. Dat should make sure the list does not include the website\'s IP
2009. jan. 16. 00:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy csak passzív módban tudsz tölteni mindaddig, amíg a routeredben nem forwardolod a 32374-es portot.
2009. jan. 16. 01:00
 2/9 A kérdező kommentje:

És hogyan tudnám forwardolni ezt a portot?

(tűzfalon már engedélyeztettem)

2009. jan. 16. 09:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Ezt magában a routeredben tudod megtenni.

Általában a 192.168.1.1 a router IP-címe, ezt írd be explorerbe, majd kéri a felhasználónevet/jelszót (Ez routerenként eltérő, de a leírásukban benne van.) Nézzed végig a menüpontokat, az egyik neve Portforward lesz. Ott megadod a géped IP-címét, amit a router ad neki (szóval nem, amit az internetszolgáltatótól kapsz) éd még megadod azt a porttartományt, amire szükséged van. Esetleg még be tudod írni egyes routereknél a program nevét, aminek nyitottad a portot.

2009. jan. 16. 10:30
 4/9 A kérdező kommentje:

Hova írjam ezt be az explorerbe?

(bocs, ha nagyon szőke vagyok :))

2009. jan. 16. 22:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Ahova azt is, hogy www.gyakorikerdesek.hu :)
2009. jan. 17. 10:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot :(
2009. jan. 17. 14:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi a routered pontos típusa? Próbálok keresni egy beállítási segédet.
2009. jan. 19. 09:32
 8/9 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy kell megnézni?
2009. máj. 20. 17:54
 9/9 anonim válasza:
Segítenél?
2009. máj. 20. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!