Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A goggle adsense-től nem...

A goggle adsense-től nem kapom meg a hírdetés kódját, mindig elutasítanak. MIÉRT?

Figyelt kérdés

Üdvözöljük!

Köszönjük a Google AdSense iránti érdeklődését. Jelentkezésének áttekintése után szakembereink megállapították, hogy nem felel meg a követelményeknek, ezért nem tudjuk elfogadni jelentkezését.

Vannak bizonyos szabályaink, amelyek biztosítják a Google hirdetések hatékonyságát hirdetőinknek és megjelenítőinknek. Megvizsgálunk minden jelentkezőt és fenntartjuk a jogot, hogy bármely jelentkezést elutasítsunk. Ahogy programunk növekszik, lehetséges, hogy a jövőben majd szélesebb tartalmi körre is ki tudjuk terjeszteni programunkat.

Tájékoztatjuk, hogy nem biztos, hogy módunkban áll részletes felvilágosítást nyújtani döntésünk okáról. Köszönjük megértését."

Nem értem miért utasítanak el mindig. Elolvastam az ehez tartozó szabályokat, nincs az oldalamon olyan, ami ütközne a programszabályzattal, és elég sok szöveg is található rajta.

Erről az oldalról lenne szó: [link]

Amúgy alapból van goggle hírdetés az oldalon, csak azok nem az enyémek. Mi a gond, mit csinálok rosszul, mi hiányziok az oldalról???

2010. nov. 27. 11:10
 1/2 anonim ***** válasza:

"Amúgy alapból van goggle hírdetés az oldalon, [...] Mi a gond?"

Az. Hogy már vannak. Azokat (ingyenes tárhely gondolom) nem veheted le, így sajátot sem rakhatsz föl.

2010. nov. 27. 12:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Van egy olyan szolgáltatás a Hupont-nál, hogy saját google hírdetéseket is ki lehet tenni. Tehát elvileg lehetséges, csak még nekem nem sikerült... :s
2010. nov. 29. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!